9. maj. 2020
Af Emilie Jepsen

Laura og Thomas: Sådan er det gået med at flytte sammen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_mho7150.jpg
Foto: Martin Høien
TV 2-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" førte dem til kærligheden, men meget er sket siden optagelserne stoppede.

- Laura var næsten hele tiden hjemme hos mig, efter programmet stoppede. Så det har lidt givet sig selv, fortæller Thomas om forholdet til Laura, som han blev kæreste med gennem TV 2-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender".

Medbragte nips-ting og blomster

Derfor var der heller ikke nogen tvivl om, at Laura skulle flytte ind hos den sønderjyske gut. Parret var dog ikke helt enige om, hvad der var nødvendigt at tage med ind i boligen. Blandt andet medbragte Laura nips-ting og blomster, som ikke lige var noget for Thomas. Parret har dog fundet ud af det.

- Vi har fundet en god balance, et kompromis. Jeg har spurgt Thomas, inden jeg har rykket rundt på noget eller hængt noget op. Har han ikke været enig, er det ikke blevet hængt op, fortæller Laura om at være flyttet ind hos Thomas.

Parret er stadig meget glade og meget forelskede i hinanden.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho7457_0.jpg
Foto: Martin Høien

I denne uges BILLED-BLADET kan du se helt nye billeder af deltagerne fra "Kærlighed hvor kragerne vender" og læse mere om, hvordan det er gået med de fire par, efter kameraerne slukkede.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb19-forsider_0.jpg

Læs mere om: