23. maj. 2020
Af Helle Skram de Fries

Sådan fejrer Søren Hedegaard sin 65-års fødselsdag

Søren Hedegaard.
Søren Hedegaard.
Foto: Hanne Juul
Dagen starter med en morgendukkert, når frisør- og makeup-artisten har fødselsdag 23. maj.
- Jeg skal ikke sådan fejres. Jeg kan bedst lide at fejre andre. Sådan lyder svaret fra frisør- og makeup-artist Søren Hedegaard, da BILLED-BLADET spørger, hvordan 65-års dagen lørdag 23. maj skal markeres.
- Vi må jo stadig også kun være ti forsamlet, bemærker han.

Et morgenbad med Preben

- Jeg tænker, jeg starter med at tage et morgenbad i havet sammen med Preben, fortæller Søren Hedegaard. Det er der intet usædvanlig i, for fødselaren og hans mand, skuespiller Preben Kristensen, tager et hav-bad hver morgen.
https://imgix.billedbladet.dk/20190919_lhl9429aaa.jpg
Foto: Lars laursen
- Udover det har jeg ingen planer. Jeg tænker, vi skal hygge med lidt god mad.

Hummerhaler med venner

- Vi har nogle venner, hvis loft – i deres nyrenoverede hus - faldt ned, så de bor midlertidigt hos os. - Så jeg tænker, vi spiser nogle hummerhaler sammen med dem. Søren Hedegaard er tvilling, så han er vokset op med at dele sin fødselsdag med sin tvillingebror Jesper.

Fødselsdag med tvillingebror

- Det er vi nu ikke fortsat med som voksne. Kun til min 60-års fødselsdag, hvor Jesper var inviteret med – og så fejrede vi selvfølgelig også ham. At fylde 65 har Søren Hedegaard det fint med.
- Selvom det er en kliché, så er det bare et tal, og jeg skænker det egentlig ikke en tanke.

Balenciaga sneakers

- Forleden var der et ungt menneske, der sagde til mig ”wauw nogle fede sneakers – lige sådan nogle, jeg kunne tænke mig”. - Det var nogle balenciaga sneakers, og så tænkte jeg, om jeg mon var for gammel til at bære dem. Men nej.

Går i det kluns jeg vil

- Jeg går i det kluns, jeg føler mig godt tilpas i.
https://imgix.billedbladet.dk/20190430_hjp8994_1aaa.jpg
Foto: Hanne Juul
- Jeg så Jørgen Leth forleden. Han er 83, og han så bare så cool ud. - Man skal gå i det tøj, man har lyst til, fastslår fødselaren.

Læs mere om: