12. jun. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Heidi Frederikke Sigdal med vigtigt opråb

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/mk_app_tsl_20191220_0300.jpg
Foto: Thomas Laursen
Ved hjælp af en test har Heidi Frederikke Sigdal fundet ud af, hun ikke har haft corona. Nu opfordrer hun danskerne til at blive ved med at holde afstand og tænke sig om.

Der er blevet sprittet og holdt afstand på livet løs de seneste måneder, og for tv-vært Heidi Frederikke Sigdal fortsætter det, selvom corona-pandemien lader til at være på tilbagetog.

Hun og hendes børn tager stadig alle deres forholdsregler, og nu opfordrer hun andre til at gøre det samme.

Heidi Frederikke: Det har gjort ondt

"Jeg har, siden Mette lukkede Danmark ned i marts, været ret striks omkring at bryde smittekæder og passe på risikogrupper. Det har betydet uanede mængder af håndsprit, håndsæbe og afstandsmeter til andre mennesker. Mine børn har været tilbage i skole og SFO, siden de genåbnede, men vi gør meget ud af håndhygiejne og manglende kram og håndtryk, skriver Heidi Frederikke Sigdal i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

"Det har gjort ondt, men jeg synes, vi har fundet balancen. Balancen mellem at være hysteriske og fornuftige. Vi er der, hvor vi ser vores nære familie og nære venner, men vi gør det på en forsvarlig måde. Mine børn er børn og lever som børn. De leger, er tæt på vennerne og trives som før. Jeg er den voksne, der jonglerer med Corona-restriktionerne. Og vi er der, hvor jeg synes, vi fungerer mentalt og medmenneskeligt. Vi tager ansvar for os selv og for andre," skriver hun videre i opslaget.

Heidi Frederikke testet

Tv-værten er netop blevet testet for at finde ud af, om hun har haft corona. Det har hun ikke, men hun opfordrer folk til at blive ved med at tænke sig om, så vi én gang for alle kan få bugt med virussen.

"I dag blev jeg testet for anti-stoffer i forhold til Corona. Den test viste, at jeg ikke har haft det. Det er det videnskabelige og lægefaglige resultat. Men det er også et resultat af, at det godt kan lade sig gøre at finde balancen - finde det punkt hvor man lever og stadig passer på andre og sig selv. Og hvad vil jeg så sige med det? JO VENNER HØR HER: BLIV VED MED AT VASKE, SPRITTE, HOLDE AFSTAND OG TÆNK JER OM!!! Vi kommer igennem det her, hvis vi strammer ballerne og fornuften".

Læs mere om: