28. jul. 2020
Af af

Jens Werner: Mette Frederiksen perfekt til Vild med dans

Mette Frederiksen, Jens Werner
Mette Frederiksen, Jens Werner
Foto: Thomas Laursen og Kaspar Wenstrup
Brikkerne til årets "Vild med dans" er ved at blive lagt.

Brikkerne til dette års "Vild med dans" er efter alt at dømme så småt ved at falde på plads - selvom navne på nydansere og professionelle endnu holdes som en dyb hemmelighed.

En flot holdning

Men SKULLE man stå og mangle en nydanser, ville dansedommer Jens Werner ikke tøve et sekund med at pege på landets statsminister, Mette Frederiksen.

Det var Jens Werner, som op til Mette Frederiksens bryllup på Møn fik til opgave at lære den vordende brud og hendes tilkomne, Bo Tengberg, at danse brudevals. Og Jens Werner blev behørigt imponeret af sine to nye "elever".

– De havde begge en flot holdning, og selv om jeg ikke deltog i brylluppet, er jeg sikker på, det blev en flot brudevals, sagde Werner efterfølgende til BILLED-BLADET.

Jens Werner griner og tilføjer:

– Jeg tror ikke, det kommer til at ske, men statsministeren ville komme langt i ”Vild med dans”.

Hvem ved?

Der har jo været en statsministerfrue med i ”Vild med dans”, da Anne Mette Rasmussen deltog i 2008 med livvagter i studiet, da hendes statsministermand Anders Fogh Rasmussen var blandt tilskuerne. Men det er nok ikke forkert at gætte på, at Mette Frederiksen har for meget at se til lige nu til at kunne slå sig løs på gulvet i "Vild med dans"

Læs mere om: