7. aug. 2020
Af af Trine Larsen

Lige efter premieren: Anne Herdorf forlader Bakkens Hvile

Anne Herdorf
Anne Herdorf
Foto: Jesper Sunesen
Sangerinden Anne Herdorf har trukket sig fra sin optræden i Bakkens Hvile. - Jeg må erkende, at prøveforløbet har været alt for hårdt for mig, siger Anne Herdorf til BILLED-BLADET.

Anne Herdorf har efter en ellers veloverstået premiere og forpremiere den 5. august valgt at stoppe med at optræde i Bakkens Hvile på Dyrehavsbakken nord for København.

Hun bliver nu erstattet af koreografen Susanne Breuning.

Susanne Breuning har fulgt prøverne i Bakken Hvile, fordi hun har lavet koreografi til syngepigerne.

På premiereaftenen glemte Anne Herdorf noget af en tekst, og selvom den skønne sangerinde hurtigt charmerede sig ud af sit lille faux pas, føler hun sig ikke klar nok til at gå på scenen igen lige nu.

https://imgix.billedbladet.dk/bakkens_hvile_tsl_20200805_0238.jpg
Foto: Thomas Laursen

Anne Herdorf: Det har været for hårdt for mig

- Jeg må erkende, at prøveforløbet har været alt for hårdt for mig. Der har været meget nyt at lære og det har været for komprimeret, siger hun til BILLED-BLADET.

- Vi er gået fra 0 til 100 på 14 dage, og sammen med de andre garvede og professionelle syngepiger føler jeg mig ikke klar nok. Som syngepige skal man give publikum i Bakkens Hvile den optimale oplevelse og det føler jeg ikke, jeg kan lige nu. Desværre.

Dot Wessman: Vi vil savne Anne

Dot Wessman, der ejer Bakkens Hvile, er ked af at måtte undvære Anne Herdorf og samtidig glad for, at Susanne Breuning har mulighed for at springe til.

- Jeg er så taknemmelig for, at Susanne Breuning har sagt ja og er klar og jeg ønsker bare det bedste for Anne. Vi vil savne hende, siger Dot Wessman.

https://imgix.billedbladet.dk/img_6876.png
Foto: Privat

Læs mere om: