20. aug. 2020
Af Marianne Singer

Spændende nyt: Harry og Meghan tager næste skridt

Hertuginde Meghan og prins Harry. 
Hertuginde Meghan og prins Harry.
Foto: Mega
Prins Harry og hertuginde Meghan har store planer for deres fremtid i USA.

Selvom de ikke længere er en del af det britiske kongehus, ser det ud til, at prins Harry og hertuginde Meghan stadig har lige travlt med forskellige projekter og mærkesager.

Og nu skriver det anerkendte amerikanske brancheblad Variety, at prins Harry og hertuginde Meghan, der bor i Californien, prøver at få foden indenfor i Hollywood.

Bag kameraet

Prins Harry og hertuginde Meghan har efter sigende været rundt i byen hos forskellige medieorganisationer, deriblandt NBCUniversal, og præsenteret en idé for et af deres projekter tilbage i juni.

Hvad projektet præcis kommer til at gå ud på er uvist, men parret vil være med-producenter sammen på projektet og Meghan vil stå bag og ikke foran kameraet, ifølge magasinet.

Tilbage i Hollywood

Hertuginde Meghan har allerede været tilbage i Hollywood en gang tidligere, da hun lagde stemme til dokumentar-serien "Elephants" der havde premiere i april.

Prins Harry annoncerede i 2019, at han kommer til at samarbejde med tv-værten Oprah Winfrey omkring en dokumentar-serie med fokus psykisk helbred på Apple TV+.

Og i sidste uge overraskede han alle med sin deltagelse i en trailer for Netflix' dokumentaren “Rising Phoenix,” der fortæller historien om Paralympic Games.

Læs mere om: