24. aug. 2020
Af Stine Ramlyng

Keld og Hilda fejrer 52-års bryllupsdag

Keld og Hilda Heick
Keld og Hilda Heick
Foto: Martin Høien og Privat
Danmarks ukronede Dansktop-par Keld og Hilda Heick har været gift i 52 år, og kærligheden mellem dem er stadig stor. Kriser har der aldrig rigtig været nogen af. Kun korte skænderier.

- Vi har været gode til at give hinanden plads og lade hinanden være hinanden, forklarer Keld Heick om sin kærlighedssucces med hustruen Hilda.

Det fortalte Hilda og Keld Heick i et stort og ærligt interview til BILLED-BLADET omkring deres guldbryllup for to år siden.

Parret mødte hinanden første gang i 2. klasse og så igen til en ungdomsfest den 4. marts 1961 og blev kort efter kærester. I dag er det svært at sige Keld uden at sige Hilda - og omvendt. I dag, den 24. august, kan de fejre deres bryllupsdag.

Hilda forlod Keld kortvarigt

Kun en enkelt gang, har Hilda Heick forladt Keld... ganske kortvarigt, fortalte hun for to år siden til BILLED-BLADET.

- Jo, jeg var engang nået helt til Nærum i bil! Så ringede Keld og spurgte, hvor jeg skulle hen. ”Jeg kører i sommer­huset og sover,” fortalte jeg ham. ”Jeg gider ikke sove ved siden af dig, din sure rad,” vrissede jeg.

- Så sagde han, at han ville tage den anden bil og køre efter mig. Så sagde jeg, at jeg ikke gad at køre derned, hvis han alligevel kørte efter mig. Så kørte jeg hjem igen. Det var den længste skilsmisse, fortæller Hilda Heick smilende om den ganske kortvarige adskillelse.

Flyttede i nyt hus i Trørød

12. november i 1971 kom datteren Annette til verden, som også er gået i forældrenes musikalske fodspor.

Efter mange år i Sverige flyttede Keld og Hilda for nylig til et nybygget hus i Trørød tæt på datteren Annette Heick, svigersønnen Jesper Vollmer og børnebørnene Eliot og Storm.

Og nu har parret altså også været gift i 52 år.

Kom inden for hos Keld og Hilda Heick i galleriet herunder:

GALLERI: Hjemme hos Keld og Hilda Heick (Foto: Aller Medier)

Læs mere om: