1. sep. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Badehotellet: Sådan går det med optagelserne

Anette Støvelbæk og Amalie Dollerup
Anette Støvelbæk og Amalie Dollerup
Foto: Mikael Rieck
Amalie Dollerup og Anette Støvelbæk er i fuld gang med optagelserne til 8. sæson af "Badehotellet".

Optagelserne til ottende sæson af ”Badehotellet” er i fuld gang, men for var Anette Støvelbæk og Amalie Dollerup på pletten i Holmens Kirke i København.

Her var de til bryllup hos vennerne og kollegaerne Kristine Yde Eriksen og Max-Emil Nissen.

Amalie Dollerup: Godt på vej

Det er fortsat meget hemmeligt, hvad der sker i den nye sæson af ”Badehotellet”, men det går godt med optagelserne, selv om de blev udskudt på grund af coronakrisen.

– Vi er godt på vej. I går skulle vi optage udenfor, og vi frygtede hele tiden, det ville begynde at regne. Men det går heldigvis op, fortalte Amalie Dollerup, der spiller Amanda i den populære serie.

Badehotellet tager forholdsregler

– Vi har været på optagelser i Nordjylland, og jeg har været i Skagen for første gang i mit liv, fortalte Anette Støvelbæk, der spiller fru Frigh i serien. Hun kunne dog ikke afsløre, om det var i privat regi, eller om det var for at lave nye ”Badehotellet”-optagelser i det allernordligste Danmark.

– Vi er i fuld gang, og det går så fint med alle de forholdsregler, vi nu skal tage. Det er et bump på vejen, men det bliver vi nødt til. Vi kan ikke leve med, at nogen bliver syge, fortalte Anette Støvelbæk.

I galleriet herunder kan man komme med bag om kulisserne til badehotellet.

Badehotellet bag kulisserne

Læs mere om: