11. okt. 2020
Af Ulrik Ulriksen

En kold fornøjelse: Isabella og Christian på stranden med vennerne

Prinsesse Isabella og prins Christian
Prinsesse Isabella og prins Christian
Foto: Martin Høien
På en stor dag med masser af gang i den overalt i skolerne i Danmark, overraskede prins Christian og prinsesse Isabella og deres klassekammerater med en speciel disciplin.

Der var fuld fart på i fredags, da kronprinsparrets børn deltog i Skolernes Motionsdag på Tranegårdskolen i Hellerup nord for København.

Isabella og Christian på stranden

Der var masser af sjove aktiviteter på programmet, og en af dem er ikke umiddelbart en disciplin, man forbinder med efterår og kolde temperaturer.

Prins Christians 9. klasse, og prinsesse Isabellas 7. klasse var således i aktion med en gang beachvolley, som er volleyball spillet på stranden i tungt sand.

Det er helt sikkert ikke alle skoler, der ligesom Tranegårdskolen havde arrangeret beach-volleyball for de ældre årgange.

Kronprins Frederik fortalte om strandtur

Det var kronprins Frederik, som fortalte, at hans store børn skulle på stranden og sandbanen for at spille volleyball.

Det fortalte Frederik, da han var med til starten på Skolernes Motionsdag på Nivå Skole og i den forbindelse løftede sløret for sine egne børn motionsdag.

- De ældste skal spille beachvolley på stranden. Det bliver lidt koldt, sagde kronprins Frederik.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET kan du læse om dronning Margrethe, som har taget hul på et nyt kapitel, og så er der friske billeder fra den kongelige families deltagelse ved Folketingets Åbning.

Desuden er der sædvanen tro fuld fokus på alt om Vild med dans.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb41-forsider.jpg

Læs mere om: