20. okt. 2020
Af Trine Larsen

Flyttet ind hos grevinde Alexandra

Grevinde Alexandra
Foto: Hanne Juul
Grevinde Alexandra, der ellers bor alene i huset i Charlottenlund sammen med sønnen, prins Felix, 18, har fået selskab af en ny beboer. Se her, hvem det er, som er flyttet ind hos grevinden af Frederiksborg.

Grevinde Alexandra glæder sig i denne tid, for hun har nemlig fået selskab af sin 87-årige mor, Christa Manley, der eller bor i Wien i Østrig.

I stedet for at grevindens aldrende mor skal sidde isoleret alene i sin lejlighed i Wien, har grevinden hentet hende til Danmark og det er meningen, at Christa Manley de næste fire uger skal bo hos sin datter i Charlottenlund.

Det skriver HER&NU, der har talt med grevinde Alexandra og den søde beslutning.

- Hun bliver i en måned. Det er dejligt, fortæller grevinde Alexandra til ugebladet, som har mødt grevinde Alexandra og hendes mor på Frederiksberg.

Her fortæller Christa Manley, der tidligere i flere år har boet i Danmark, at det er vidunderligt, at være tilbage hos familien, som også tæller børnebørnene prins Nikolai, 21, og prins Felix,18, som Christa Manley af gode grunde ikke ser så ofte.

Grevinde Alexandra med prins Felix, prins Nikolai og sin mor, Christa Manley
Foto: Martin Høien

Sidstnævnte bor stadig hjemme hos grevinde Alexandra, så han kan nu få noget kvalitetstid sammen med sin elskede mormor, men HER & NU fortæller også, at prins Nikolai allerede samme dag hans mormor ankom i sidste uge, var hjemme til middag hos Alexandra for at hilse på hende.

Hyggestunder med familien bliver der formentlig masser af tid til i den kommende tid for Christa Manley, der også har mange venner og bekendte i Damark. Sammen med sin nu afdøde mand, Richard Manley, boede Christa i en årrække i Danmark. De flyttede i sin tid til Danmark for at være tæt på netop prins Felix og prins Nikolai, da de var små og alle boede sammen på Schackenborg.

Læs mere om: