20. okt. 2020
Af Marie Krakau

Mads' store sorg: Hun betød virkelig meget for mig

Mads fra "Landmand søger kærlighed", sæson7
Mads fra "Landmand søger kærlighed", sæson7
Foto: Søren Jul Lamberth
Mads fra "Landmand søger kærlighed" har stadig dårlig samvittighed over, at han forlod en tidligere kæreste, efter hun fik konstateret kræft.

I ”Landmand søger kærlighed” tirsdag aften skulle 30-årige Mads beslutte, om han ville invitere Anna eller Merle med på romantisk weekend.

Men den unge landmand har gennem sæsonen haft svært ved at lade sine kvindelige bejlere komme helt tæt. Og det er der en ganske særlig grund til.

Mads: Min kæreste fik kræft

I ”Landmand søger kærlighed” fortalte Mads Højbjerg Pedersen, at hans skjold skyldes, at han for nogle år siden havde en kæreste, der blev syg.

- I en ung alder fik min kæreste kræft, og når man er så ung, ved man ikke, hvad man skal. Jeg blev så ked af det dengang. Det bliver jeg stadig. Det holder én igen, fortalte landmanden i aftenens program.

- Så gik vi fra hinanden. Jeg kunne ikke holde det ud, og det er svært at sige, når en ligger og er så syg. Det kan man simpelthen fortryde så mange gange bagefter, uddybede den rørte landmand.

Sorgen og den dårlige samvittighed sidder stadig dybt i ham, og det er en del af årsagen til, at han har svært ved at åbne sig op for en ny kvinde

Mads: Hun betød virkelig meget for mig

Til TV 2 fortæller Mads, at sygdommen endte med at koste hans tidligere kæreste livet, men han ønsker ikke at uddybe af hensyn til hendes familie.

- Hun betød virkelig meget for mig, og jeg var aldrig ligeglad med hende, selvom vi ikke var sammen mere, fortæller Mads til TV 2.

Det er først inden for de senere år, landmanden igen er begyndt at lede efter kærligheden. Han har holdt igen, fordi han har været bange for at miste.

At være med i "Landmand søger kærlighed” var for Mads derfor også en måde at udfordre den side af sig selv på.

Hvordan hans romantiske speeddate med Anna går, kan man se i "Landmand søger kærlighed" i næste uge.

Læs mere om: