30. okt. 2020
Af Karina Didriksen

Tinka-stjerner til Vild med dans: Vi er så stolte af Albert

Josephine Højbjerg og Rosita Gjurup.
Josephine Højbjerg og Rosita Gjurup.
Foto: Hanne Juul
Albert Rosin Harson får opbakning i studiet af sine ”Tinka”-venner Josephine Højbjerg og Rosita Gjurup, som spillede halvnissen Tinka og Lasses lillesøster.

”Tinka”-stjernen Lasse alias Albert Rosin Harson får fredag opbakning i ”Vild med dans”-studiet af sine julekalender-kolleger Josephine Højbjerg og Rosita Gjurup.

17-årige Josephine Højbjerg spillede hovedrollen som den elskede halvnisse Tinka, mens 12-årige Rosita Gjurup havde rollen som Lasses juleglade lillesøster, Astrid, i TV 2-julekalendrene ”Tinkas juleeventyr”, 2017, og ”Tinka og kongespillet”, 2019.

https://imgix.billedbladet.dk/tinka_og_lasse_-_synops.png
Foto: TV 2

Albert er sej

De to piger glæder sig til at se deres gode ven udfolde sig på dansegulvet med partneren Jenna Bagge i en slowfox.

- Det er så sejt, at han er med, og vi glæder os meget til at være her rigtigt i stedet for bare at se det i fjernsynet. Det bliver så fedt, sagde Josephine Højbjerg og tilføjede med et smil:

- Vi synes, han er meget, meget god, og vi er så stolte.

Bor på Bornholm

”Tinka”-stjernerne Josephine Højbjerg og Rosita Gjurup bor begge på Bornholm og har taget turen til København for at se Albert danse.

- Vi har set ”Vild med dans” sammen, fortalte Josephine Højbjerg, som ikke selv er blevet spurgt, om hun vi deltage i TV 2’s dansekonkurrence.

- Nej, jeg tror, man skal være over 18, og jeg er kun 17 år. Men det ser ud som om, de har det rigtig sjovt alle sammen, så jeg vil ikke afvise, at jeg selv vil være med på et tidspunkt.

Læs mere om: