13. dec. 2020
Af Trine Larsen

Stephanie Surrugue har kvittet smøgerne: Se hvordan hun gør

Stéphanie Surrugue
Foto: Martin Høien
DR's korrespondent, dansk-franke Stephanie Surrugue har under Corona-krisen taget flere livsændrende valg. Den populære korrspondent har besluttet, at sige farvel til sin base i Paris og flytte til Danmark, og så har hun samtidig kvittet smøgerne.

Corona-pandemien har gjort hverdagen vanskelig for mange, også for DR's korrespondent, 43-årige Stéphanie Surrugue, der derfor har truffet nogle livsændrende beslutninger. En af dem er, at hun i foråret 2021 vil flytte sin base fra Paris til Danmark og så virke som korrespondent fra Danmark.

- Alt det her med lukkede lufthavne og besvær med at komme rundt, og især se min familie, har fået mig til at tænke over, hvor jeg hører hjemme. Det bliver Danmark, siger Stéphanie, der også har taget en anden stor beslutning: at stoppe med at ryge.

- Århh ja, Det er ellers noget, jeg går stille med. For det er altså fjerde gang, jeg forsøger at stoppe, så jeg håber det lykkes denne gang. Men ok, hvis jeg fortæller om det, så forpligter det måske mere, siger Stéphanie Surrugue, der denne gang også har fået hjælp til at stoppe rygningen.

- Jeg har en ryge-stop-app på telefonen, så jeg hele tiden kan følge med i, hvor længe jeg har holdt det. Lige nu er det to måneder, 12 dage og 12 timer, griner Stephanie og viser sin telefon frem med app'en, som også viser, hvor mange penge hun har sparet i sin røgfrie periode.

- Se her, allerede nu er det 4.924 kroner....det ligner da penge til et par nye, flotte sko, smiler Stéphanie Surrugue, der også kan se, at hun har "sparet" sin krop for 1.470 cigaretter.

Her på BILLED-BLADET ønsker vi Stéphanie al mulig held med sit rygestop.

Læs mere om: