16. mar. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Harry og Meghan overrasker igen: Det er helt surrealistisk

Prins Harry og Meghan
Prins Harry og Meghan
Foto: Mega
Prins Harry og Meghan har overrasket igen, og fra mange sider er der ros til parret for nyt initiativ.

Prins Harry og hans Meghan har med en særlig overraskelse glædet en helt særlig velgørenhedsorganisation med moralsk støtte og en donation.

Det er organisationen PressPad Charitable Foundation, som har modtaget en besked fra Harry og Meghans talsperson om, at de støtter den gode sag med en betydelig donation.

Harry og Meghan støtter arbejdet

PressPad arbejder for at sørge for mere diversitet i medieverdenen, og der er ros fra mange sider, efter Harry og Meghan har støttet projektet.

- Det er helt surrealistisk, lyder det ifølge organisationens leder Olivia Crellin Ifølge mediet Hello Magazine.

Støtten fra Harry og Meghan betyder meget for organisationen i en svær periode på grund af corona-pandemien.

Nu er der dog håb, så man kan blive ved med at arbejde for at skabe en presse, der sætter fokus på alle områder af samfundet.

Vigtig bevægelse

PressPad begyndte som en social bevægelse, der skulle hjælpe unge socialt udfordrede mænd og kvinde, der ville være journalister, med at få en indføring i faget..

Der blev blandt andet skaffet praktikpladser til unge journalist-talenter i Londons pulserende medieverden.

Vigtig mission

Missionen med PressPad er at ændre på sammensætningen af journalisskaren i England, så flere kvinder for eksempel får fodfæste i de mest mandsdominerede dele af faget.

I februar skabtes sideløbende med Presspad også PressPad Charitable Foundation, der støtter sociale projekter med fokus på at udvikle og forbedre mediernes måde at arbejde på.

Harry og Meghan har nøje valgt at støtte netop denne organisation, fordi de ifølge Olivia Crellin fra PressPad ønsker en presse, der formidler nyheder og historier på en mere medmenneskelig måde.

Stifteren af PressPad Olivia Crellin håber, at hun på et tidspunkt selv får lejlighed til at møde Harry og Meghan og takke dem for støtten.

Læs mere om: