21. mar. 2021
Af Karina Didriksen

Mathias Käki fra Sommerdahl: Sådan er det at øve replikker med Mille

Mille Funog og Mathias Käki Jørgensen, 
Mille Funog og Mathias Käki Jørgensen,
Foto: Martin Høien
Skuespilleren Mathias Käki kan opleves som politibetjenten Benjamin i tv-serien ”Sommerdahl”, og hans kæreste, ”Vild med dans”-stjerne Mille Funk, er altid klar på hjælpe.

Mathias Käki kan opleves i rollen som den unge og charmerende politibetjent Benjamin i anden sæson af TV 2 Charlie-serien ”Sommerdahl”.

Den 26-årige skuespiller bor sammen med sin kæreste, ”Vild med dans”-stjerne Mille Funk, og hun er altid klar på at øve replikker med ham.

- Mille er sød til at hjælpe en gang imellem, men når jeg øver, så går jeg ofte ned på 30 procent. Jeg gider ikke at sætte mig for meget fast på, hvordan replikkerne skal leveres, jeg skal bare kunne huske dem, fortæller Mathias Käki til BILLED-BLADET og tilføjer med et grin:

- Men når jeg øver replikker med Mille, så giver hun den 150 procent!

Svært at distrahere fra

Selv om Mathias Käki er glad for, at 29-årige Mille Funk giver den alt, hvad hun har, når de øver replikker sammen, så gør det tingene lidt sværere for ham.

- Det er svært at distrahere fra, når jeg prøver at levere med de sædvanlige 30 procent. Hun giver den en over nakken hver gang!, fortæller han og tilføjer med et smil:

- Nogle gange er det næsten nemmere, at jeg øver det selv, for hun vil det næsten for meget.

”Sommerdahl” sendes søndag kl. 21.00 på TV 2 Charlie.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_mike_kolloffel_tv_2xc.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Læs mere om: