25. mar. 2021
Af Majken Munk

X Factor-Nikoline om støtten: Min familie betyder alt

Nikoline Steen Kristensen i "X Factor"
Nikoline Steen Kristensen i "X Factor"
Foto: Martin Sylvest/ Ritzau Scanpix
For 17-årige Nikoline Steen Kristensen har det været altafgørende, at hun får opbakning af sin familie på sin ”X Factor”-rejse.

Når Nikoline Steen Kristensen ikke lige står på scenen i ”X Factor”, så er hun en teenagepige som så mange andre, der bruger tid på sin skole, sit job i Dagli’Brugsen og på sin fritidsinteresser.

Hun kommer fra den jyske Sørvad ved Holstebro, hvor hun bor med sin mor Pia og sin far Søren. Engang boede hendes 22-årige storebror Tobias der også. Han er nu flyttet til Aarhus.

Familien har en særlig plads hos ”X Factor”-stjernen.

Væk fra familien

Det er ikke en dans på roser at være med i ”X Factor”. Det kræver en enorm arbejdsindsats.

Siden slutningen af januar har Nikoline Steen Kristensen dedikeret sig fuldstændig til at deltage i ”X Factor”, som betyder at kalenderen er tætpakket.

Det har også betydet, at hun for en stund er flyttet hjemmefra for at være tættere på København, hvor alt der har med ”X Factor” foregår.

Familiens opbakning

Selv om det indtil videre har været en fantastisk oplevelse for den 17-årige, så er hun meget bevidst om, at det aldrig kunnet have ladet sig gøre uden familiens opbakning.

- De støtter mig 100 procent, og der er ikke nogen tvivl om, at jeg ikke kunne have gjort det uden dem, siger Nikoline Steen Kristensen til BILLED-BLADET.

Hver fredag sidder familien klar foran computeren, som en del af den digitale opbakning til Nikoline Steen Kristensen.

Læs mere om Nikoline Steen Kristensen og hendes forældre Pia og Søren i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden nu.

Læs mere om: