30. mar. 2021
Af Lene Skriver Bak

Paul McCartney hædrer sin afdøde kone: Særligt projekt med døtrene

Paul McCartney. Indsat: Paul og Linda McCartney.
Paul McCartney. Indsat: Paul og Linda McCartney.
Foto: Mega
Sir Paul McCartney sørger for at holde liv i mindet om sin afdøde hustru, Linda, sammen med døtrene Stella og Mary. Trekløveret står bag ny bog.

Paul McCartney mistede sin første hustru, Linda McCartney, til cancer i 1998.

Men mindet om hans elskede lever stadig i musikeren, der nu lancerer en ny kogebog sammen med to af parrets døtre, Mary og Stella McCartney.

Kogebogen, der er vegetarisk, indeholder familiefotografier og ’historier fra dengang’ og selvfølgelig mange gode, skønne og sunde opskrifter, fortæller Paul McCartney selv på instagram.

Bogprojektet præsenteres i opslaget, som ledsages af et sødt billede af McCartney og døtrene i et kram.

At bogen er vegetarisk, kommer næppe som en overraskelse for fans af den populære ex-Beatle.

Mens Linda levede, var hun og Paul McCartney dyrerettighedsforkæmpere og levede selv vegetarisk. Linda udgav også flere kogebøger.

I 1991 stiftede parret Linda McCartney Foods, som specialiserer sig i vegetariske og veganske fødevarer.

”For mange år siden, inden nogen var begyndt at forstå omfanget af de klimamæssige, sundhedsmæssige og dyrevelfærdsmæssige problemstillinger, viste Linda vejen med vegetarisme, som hun fortalte folk om og promoverede, forklarer 78-årige Paul McCartney i sit instagram-opslag.

Det er i samarbejde med netop Linda McCartney Foods, at den nye kogebog, der får titlen ”Linda McCartney’s Family Kitchen” (Linda McCartneys familiekøkken, red.), udkommer.

Udover Stella og Mary, som Paul McCartney lancerer bogen sammen med, fik han og Linda sønnen James. Parret har desuden datteren Heather, som Paul McCartney adopterede efter brylluppet med Linda.

Kogebogen udkommer i England 24. juni.

Læs mere om: