31. mar. 2021
Af Stine Ramlyng

Familien fra Bryggen-stjerne ramt af alvorlig sygdom

"Familien fra Bryggen"
"Familien fra Bryggen"
Foto: TV 3
Familien fra Bryggen-stjernen Didde Skjelmose, Linse Kesslers bedste veninde, er helt i knæ. Det skriver hun i et opslag på sin instagram-profil.

Familien fra Bryggen-stjernen Didde Skjelmose har ligesom mange andre danskere mærket ensomheden under corona-nedlukningerne.

Og det har ramt den realitystjernen hårdt. Faktisk så hårdt, at hun har fået en depression. Det skriver hun i et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun også forklarer, hvordan det er gået så galt.

I knæ efter lang periode med stress

Ifølge Didde Skjelmose selv, er hun helt i knæ efter en lang periode med stress. Og fordi hun ikke reagerede før det var for sent, så endte det i depression, skriver hun i opslaget på Instagram.

Didde Skjelmose
Didde Skjelmose
Foto: Kaspar Wenstrup

Slikker sine sår

Her takker hun også for de søde beskeder, hun har modtaget fra mange af sine følgere, og fortæller at hun stille og roligt er i gang med at "slikke sine sår" for at finde tilbage til "gamle tøs" igen.

I opslaget slutter hun med at opfordre alle til at lytte til kroppen signaler, når den forsøger at fortælle en, at tempoet skal sættes ned.

Læs mere om: