22. apr. 2021
Af Marianne Singer

Flot nyklippet Frederik spreder glæde med særlig hilsen

Kronprins Frederik.
Kronprins Frederik.
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik var fuld af begejstring og flot med sit nyklippede hår, da han åbnede DM i Entreprenørskab hjemme fra Amalienborg.

Kronprins Frederik var super skarp med sin nyklippede frisure og motiverende ord, da han torsdag morgen åbnede DM i Entreprenørskab.

I sin tale til de 155 elever fra Danmark, Grønland og Færøerner, der så med, ønskede han blandt andet de unge tillykke med deres kvalifikation til mesterskabet og roste dem for deres imponerende indsats, som de har ydet på trods af begrænsinger under pandemien.

Fornemme rammer

Kronprins Frederik holdt sin åbningstale hjemme fra Frederik den 8. s Palæ i fornemme rammer.

Ligesom mange andre danskere har også kronprins Frederik i perioder haft lidt længere hår end normalt under nedlukningen, som man har kunnet se på tidligere opslag på kongehuset sociale medier.

Kronprins Frederik den 6. april:

Kronprins Frederik den 22. januar:

Og så et af kongehusets mest like opslag, der viser kronprins Frederik før og efter sin corona-klipning den 20. april sidste år.

Spændende dag i vente

"Omkring 155 elever fra Danmark og Færøerne så med, da Hans Kongelige Højhed Kronprinsen for kort tid siden åbnede Fonden for Entreprenørskabs Company Programme - DM i Entreprenørskab.⁣

Dagen igennem skal eleverne pitche deres iværksætteridéer, som de har arbejdet med siden august. Alle deltagere har kvalificeret sig gennem regionale mesterskaber, og blandt dagens pitches er der både en desinfektionskasse til frugt og grønt i supermarkederne samt en bæredygtig byggeplade af engangsmundbind.⁣

Eleverne skal pitche idéerne digitalt, og efterfølgende vil en dommerkomité stille spørgsmål til deres projekter. Senere i dag vil vinderen af DM i Entreprenørskab blive fundet. Ud over en pris på 18.000 kroner vil vinderen gå videre til Europamesterskabet i Entreprenørskab, som hedder Company of the Year Competition.⁣

Hvert år deltager tusindvis af elever fra ungdomsuddannelser i hele landet i undervisningsforløbet Company Programme, som Fonden for Entreprenørskab står bag. Her prøver eleverne kræfter med, hvad det kræver at være en iværksætter, og de lærer blandt andet at omsætte idéer til praksis, om markedsresearch og virksomhedsopstart.⁣" skriver kongehuset til det nye Instagram-opslag med kronprinsens åbningstale til DM i Entreprenørskab.

Læs mere om: