25. apr. 2021
Af Helle Skram de Fries

Vickie Jo Ringgaard overrasket på sin 40-års fødselsdag

Vickie Jo Ringgaard.
Vickie Jo Ringgaard.
Foto: Jeppe Michael Jensen
Den tidligere ”Vild med dans”-stjerne fik en dejlig overraskelse på sin runde dag.
Lørdag 24. april rundede Vickie Jo Ringgaard 40 år.
Dagen startede med fejring hjemme i Viby J ved Aarhus sammen med kæresten, møbelhandler Niels Stousholm, og deres datter Isabelle, der fylder to år til juli. ”Dejlig morgen, hvor jeg er blevet fejret af min skønne familie og venner med fødselsdagssang taknemmelig og fuld af kærlighed”, skriver Vickie Jo Ringgaard til det fine foto på instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_vickieny.jpg
Foto: Privat
- Min mor passede så Isabelle, mens vi tog til København, hvor jeg hver anden søndag henter Malou, når hun har været hos sin far, fortæller Vickie Jo Ringgaard, der har Malou med eksmanden, Jesper Fuglsang.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_malouny.jpg
Foto: Privat

Cocktails med kæresten

I hovedstaden blev resten af 40-års dagen så fejret sammen med kæresten Niels Stousholm. - Vi var lidt ude og drikke cocktails. Det var jo noget af en overraskelse, at det pludselig kunne lade sig gøre igen. - Det havde jeg jo ikke regnet med, jeg skulle på min 40-års fødselsdag, men det var skønt, fortæller en glad Vickie Jo Ringgaard.
https://imgix.billedbladet.dk/20181012_han0916_1.jpg
Foto: Hanne Juul

Fint at fylde 40

- Jeg har det fint med at være fyldt 40. Jeg er et godt sted i mit liv, forsikrer Vickie Jo. - Vi har ikke sovet i halvandet år. Livet går primært med børn og job. - Når Malou bliver lidt ældre, skal jeg i form igen.
- Det er svært at finde noget, der matcher dansen, men når der ikke er små børn længere, kan man få fokus på sig selv igen.

To sejre i Vild med dans

Vickie Jo Ringgaard nåede to sejre i ”Vild med dans”, inden hun stoppede i 2010. I 2005 blev sejren sikret med skuespiller David Owe.
https://imgix.billedbladet.dk/bb-00072770_1ny.jpg
Foto: Lars H. Laursen.
I 2009 vandt hun sammen med racerkører Casper Elgaard.
https://imgix.billedbladet.dk/bb-605271-1_1.jpg
Foto: Hanne Juul
Årets efter stoppede hun i "Vild med dans" efter hun sammen med tidligere fodboldspiller Allan Nielsen røg ud som fjerde par.. I dag arbejder Vickie Jo i IT-firmaet ”First Agenda”.’

Læs mere om: