27. maj. 2021
Af John Lautrup

Nina Munch-Perrin: Sådan mødte jeg min mand

Nina Munch-Perrin
Nina Munch-Perrin og David Perrin med deres sønner, Julius (t.v.) og Bastian.
Foto: Hanne Juul
Nina Munch-Perrin, nyhedsvært på TV Avisen, forelskede sig i en snakkesalig franskmand.

Nina Munch-Perrin kunne ikke vide det i øjeblikket, men det blev afgørende for hendes videre liv, at hun midt i nullerne blev passet op af en mand ved rælingen på færgen fra Helsingør til Helsingborg. Den dansk-franske fotograf, David Perrin, skulle blive hendes livslykke.

- David har fortalt, at han sad med nogle venner ved et bord i cafeteriet og diskuterede damer. En af de andre spørger ham så, hvilken type han foretrækker. I samme øjeblik går jeg forbi, og han peger: "Dét er min type!" Hvorefter han følger mig ud til rælingen og præsenterer sig. Han snakker bare. David er meget snakkesalig og et enormt levende menneske, smiler Nina Munch-Perrin, 45 år.

Der skulle dog gå nogle måneder, før det for alvor sagde BANG! De mødtes tilfældigt igen i arbejdsmæssig sammenhæng og aftalte at spise middag sammen.

- Og det var så dét. Vi blev gift i 2007 og fik Julius samme år. Og jeg synes stadigvæk, at han er fantastisk. Jeg satser på, at det er ”all the way”, siger Nina Munch-Perrin.

- Jeg synes jo, at David er utrolig charmerende og har en rigtig god humor. Og så er han fransk på den gode måde. Nemlig lige akkurat så meget, at det ikke gør noget. Nogle franskmænd kan jo godt overgøre deres positive sider, men David er en galant livsnyder, uden at det bliver for meget, fortæller hun og tilføjer, at livsnyderiet er en god modvægt til hendes eget mere stringente sind.

Læs stort interview med Nina Munch-Perrin i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 27. maj.

Læs mere om: