19. jul. 2021
Af af Laura Dalgård Hansen

Michelle fra Fem fyre flytter ind: Jeg havde mistet tilliden til mænd

Michelle fra "Fem fyre flytter ind". 
Michelle fra "Fem fyre flytter ind".
Foto: Niels Borup / TV 2
Michelle fra "Fem fyre flytter ind" var blevet svigtet af sin tidligere kæreste og var i en svær periode i sit liv, da hun kastede sig ud i at finde den store kærlighed på tv.

Flere danskere har haft helt med at finde den store kærlighed i programmer som “Landmand søger kærlighed” og “Kærlighed hvor kragerne vender”, og mandag aften var der premiere på endnu et kærlighedsprogram på TV 2.

I “Fem fyre flytter ind” har tre modige kvinder sagt ja til at lade fem fremmede flytte ind i håb om at finde den store kærlighed, og en af dem er 36-årige Michelle fra Brøndby.

Den store beslutning om at melde sig til programmet tog hun efter en svær periode i sit liv.

- Jeg havde været sammen med min ekskæreste i otte år, og jeg var i en rigtig svær periode. Vi var gået fra hinanden, fordi han rendte med en anden. Det kan ske, men det havde stået på i nogen tid, hvor jeg ikke vidste noget om det. Han rendte med min veninde, det er ikke nogen hemmelighed, fortæller Michelle om bruddet, der skete cirka fire måneder inden, hun sagde ja til at være med i “Fem fyre flytter ind.

- Jeg meldte mig, fordi jeg var så ked af det og ikke havde tillid til mænd. Jeg kunne ikke se mig selv på datingmarkedet som 36-årig, og så så jeg et opslag på Facebook, hvor der stod “Er du træt af overfladiske dates og vil finde den eneste ene?” Hvorfor ikke springe ud i det og tænke på noget andet?, forklarer Michelle, der i dag er lykkelig for, at hun kastede sig ud i det sidste sommer.

- Jeg havde troet, at det ville være mere grænseoverskridende, end det var. Det var ikke så akavet, som jeg havde troet, det ville være at date fem på én gang. Det er en af de bedste og sjoveste oplevelser, jeg har haft i mit liv.

Man kan se, hvordan det går Michelle og de resterende fire fyre på TV 2 og TV 2 Play tirsdag og onsdag, inden hun torsdag skal træffe sit afgørende valg.

Læs mere om: