3. okt. 2021
Af Liz Rørsig

Sygeplejeskolens Elisabeth: Derfor er jeg så skrap

Lotte Andersen
Lotte Andersen som søster Elisabeth i ”Sygeplejeskolen”.
Mike Kollöffel / TV 2
Lotte Andersen spiller søster Elisabeth, der er den nye og bestemte viceforstanderinde i den fjerde sæson af ”Sygeplejeskolen”.

Søster Elisabeth er som den nye viceforstanderinde i ”Sygeplejeskolen” på TV 2 Charlie en bestemt og intrigant kvinde, der ikke skyr nogen midler for at nå sine mål.

Dét går især ud over sygeplejeeleven Lis (Anna Stokholm), for hendes moderne fremtræden bliver en torn i øjet på søster Elisabeth, som nedgører og straffer hende.

- Det er den gamle og nye tid, der tørner sammen, fortæller Lotte Andersen, der spiller den skrappe viceforstanderinde på Fredenslund Sygehus.

Gamle tider skal bestå

- Søster Elisabeth kæmper for at sætte tiden i stå og kæmper for, at de gamle tider skal bestå. Hun synes ikke, at vi skal ud i noget nyt eller løsne op, forklarer Lotte Andersen,

- Søster Elisabeth synes, vi skal holde på formerne, og man kan mene meget, men ingen har rigtigt lykkedes med at sætte tiden og udviklingen i stå. Elisabeth prøver alligevel med sådan en iver og en overbevisning, at jeg synes, at hun skal have point for det, siger Lotte Andersen med et smil.

Læs mere om: