17. feb. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Ærlig dronning Elizabeth erkender problemer

Dronning Elizabeth
Dronning Elizabeth
Foto: Mega
For dronning Elizabeth har den seneste tid været præget af udfordringer med helbredet, og nu har Majestæten problemer med bevægeligheden.

Dronning Elizabeth, 95, har holdt ganske lav profil i store dele af februar, og det har skabt en del nervøsitet blandt mange briter.

Særlig stor bekymring var der, da prins Charles blev smittet med coronavirus for anden gang, for Charles havde to dage før sin positive coronatest tilbragt tid sammen med sin mor, dronning Elizabeth.

Dronning Elizabeth er vaccineret

Dronning Elizabeth er ligesom sin søn blevet vaccineret tre gange, så skulle hun være uheldig og få corona, ville dronningen sandsynligvis kun få milde symptomer.

Ingen grund til bekymring

Heldigvis er der dog ingen grund til bekymring, og dronning Elizabeth har netop været i aktion til en officiel modtagelse på Windsor-slottet.

Her gav dronningen ifølge Hello Magazine dog udtryk for, at hun har en del udfordringer med benene og dermed bevægeligheden.

Kan ikke bevæge sig

I et klip fra ITV News kan man høre dronningen, der veloplagt og med en stok i hånden tager imod, sige lidt til sine gæsterne om, at hun ikke er så mobil for øjeblikket.

Dronning Elizabeth
Dronning Elizabeth
Foto: Mega

Mens Majestæten peger på sin venstre fod, siger hun følgende:

“Som I kan se, kan jeg ikke bevæge mig.”

Læs mere om: