9. mar. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Hele familien er rejst væk: Sådan holder Michael Olesen barsel

Michael Olesen
Michael Olesen
Foto: Hanne Juul
"Vild med dans"-stjernen Michael Olesen har taget hul på sin barsel, og den nyder han og familien under varmere himmelstrøg.

Det er godt syv måneder siden, at Michael Olesen og Joan Divine blev forældre til lille Felix, og lige for tiden nyder den 39-årige ”Vild med dans”-stjerne at være på barsel.

Han holder en måned fri sammen med lille Felix, men tiden bliver ikke brugt i Danmark.

Barsel i Spanien

- På mandag rejser vi til Spanien og lejer et hus i bjergene i Malaga, hvor vi skal være resten af min barsel bare os tre og slappe af, fortalte han, da BILLED-BLADET mødte ham i weekenden.

- Joan har mere barsel bagefter. Hun er selvstændig og har sin egen klinik hjemme hos os, så på den måde kan vi tilpasse det. Og vi har ikke planer om, at han skal begynde i nogen institution, før han er over et år. Vi vil gerne nyde tiden med ham, lød det med et smil fra Michael Olesen.

Støttede godt formål

Lørdag holdt han dog et par timers barselspause for at være med til velgørenhedsarrangementet ”Padel to cure”, der kæmper for at sætte fokus på Type 1 Børnediabetes. En række kendte danskere var derfor samlet i weekenden for at spille padeltennis og samle penge ind.

Padeltennis er en blanding af squash og tennis og er inden for den seneste tid blevet voldsomt populært herhjemme.

- Nogle gange spiller jeg hver uge, og andre gange går der et halvt år imellem. Særligt inden for de seneste syv måneder, hvor jeg har fået den lille, bliver det ikke til meget. Jeg puttede Felix inden jeg kørte, og han har det skønt, sagde Michael Olesen med et smil.

https://imgix.billedbladet.dk/20220305_mr_boernediabetes_020.jpg
Michael Olesen
Foto: Mikael Rieck

Læs mere om: