10. apr. 2022
Af Karina Didriksen

Laura Drasbæk om Sommerdahl: Det ser du ikke på tv

Laura Drasbæk.
Laura Drasbæk.
Foto: Hanne Juul
Skuespilleren Laura Drasbæk, som spiller Marianne i tv-serien ”Sommerdahl”, afslører, at alt ikke er, som det ser ud på skærmen.

Lige som i ”Badehotellet”, så skinner solen altid i TV 2 Charlie-serien ”Sommerdahl”.

Der er bare den forskel, at mange af scenerne i den populære krimiserie bliver optaget udenfor – og vejret er, som bekendt, ikke til at regne med i Danmark.

Serien bliver optaget i Helsingør, og Laura Drasbæk, som spiller chefkriminalteknikeren Marianne, afslører, at det ikke er alt, man ser på tv.

- Jeg kan bedst lide, når jeg har den blå kedeldragt på i serien, for så kan jeg have alt det tøj indenunder, som jeg har lyst til, for det er ofte ret koldt, når vi filmer, siger Laura Drasbæk med et grin til BILLED-BLADET.

Kæmper med vejret

47-årige Laura Drasbæk erkender, at det kan være en udfordring at lave en tv-serie, hvor vejret konstant skal se solrigt ud.

- Det skal altid ligne en dejlig varm sommerdag, hvor karaktererne bare har t-shirts på, men nogle gange er det bare sindssygt koldt, fortæller skuespilleren og fortsætter:

- Vi sidder meget i vores bus og kæmper meget med vejret. Der er mange udescener, og solen skal altid skinne, og der skal altid være blå himmel. Men vi optager jo i Danmark, så det er svært!

Sæson 3 af ”Sommerdahl” sendes hver søndag på TV 2 Charlie. Her er Marianne blevet kæreste med sin eksmand Dan Sommerdahls bedste ven, Flemming.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_henrik_petit_tv_2_9.jpg
Foto: Henrik Petit/TV 2

Læs mere om: