9. apr. 2022
Af Stine Schou

Glædestårer: Jennifer Lopez og Ben Affleck forlovet igen

Ben Affleck og Jennifer Lopez.
Ben Affleck og Jennifer Lopez.
Foto: MEGA
De to amerikanske superstjerner skal giftes.

Jennifer Lopez har for få timer siden annonceret, at hun og skuespilleren Ben Affleck er blevet forlovet igen.

Parret mødte hinanden i starten af 00'erne og blev forlovet i 2002. Dengang blev de hurtigt et af de hotteste par i Hollywood og fik tilnavnet "Bennifer". Brylluppet, der skulle finde sted i 2003, blev først udskudt, men derefter hævede de forlovelsen og gik hver til sit. Både mediernes store bevågenhed og Ben Afflecks møde med en åbenmundet stripper, har fået skylden for at forholdet kuldsejlede dengang.

I årene derefter blev de begge gift, fik børn og skilt.

Parret fandt sammen igen sidste år, og nu har Jennifer Lopez annonceret på Instagram, at hun har en stor nyhed. Sangerinden stråler af glæde og har tårer i øjenene, da hun fortæller sine fans, at de skal besøge hendes hjemmeside for at læse om den store nyhed. Jennifer Lopez' hjemmeside kræver et medlemsskab, men faktum er, at hun har fået en stor ring og altså skal giftes med Ben Affleck.

Fans, der abonnerer på Jlo.coms nyhedsbrev, har fået nyheden serveret i indbakken i form af et videoklip. Klippet, der er meget kort, kan bla. ses på youtube.

Bare få timer før Jennifer Lopez selv breakede nyheden, spekulerede E!News i, om der var en forlovelse i farvandet, da hun var blevet spottet med en stor ring.

Læs mere om: