28. aug. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Derfor er prins Nikolai så glad: Det vidste du nok ikke om hans kæreste Benedikte

Benedikte og prins Nikolai
Benedikte og prins Nikolai
Foto: Karin Törnblom/Ritzau Scanpix
Prins Nikolai, der fylder 23 år i dag, nyder livet sammen med sin kæreste Benedikte Thoustrup, som han har en del til fælles med. Parret er de perfekte støtter for hinanden i en travl hverdag med studier og arbejde.

Prins Nikolai, der i dag fejres i anledning af sin 23-års fødselsdag, nyder privatlivet med sin kæreste Benedikte Thoustrup.

Nikolai og Benedikte svinger godt sammen, og de har en del tilfælles, hvilket er en fordel for dem.

Begge studerer på Copenhagen Business School, og så er Benedikte ligesom prins Nikolai også tilknyttet et bureau som model.

Mens Nikolai arbejder for Scoop Models, så er Benedikte blandt modellerne hos Bornmodels.

Både Nikolai og Benedikte arbejder som model

Benedikte er lige nu en af de modeller, som virksomheden Cecilies Kjoler bruger til at vise deres smukke kreationer frem.

Cecilies Kjoler, der ejes af Benediktes veninde Cecilie Thomsen, tilbyder udlejning af håndplukkede designerkjoler med et ønske om en mere bæredygtig og cirkulær tilgang til mode.

Benedikte Thoustrup
Benedikte Thoustrup
Foto: Cecilies Kjoler

Bionedbrydelige hårklemmer

Hvad mange nok ikke ved er, at Benedikte har stor fokus på bæredygtighed i sin hverdag og naturligvis også i arbejdet med den virksomhed, hun driver med succes.

For Benedikte Thoustrup er det vigtigt at drive virksomhed med respekt for miljø og natur, og sådan driver hun sit eget firma BénéSoie, der blandt andet byder på bionedbrydelige hårklemmer.

Netop denne tilgang til hele miljøspørgsmålet må glæde prins Nikolai, der naturligvis deler Benediktes holdninger på området.

Læs mere om: