5. nov. 2022
Af Karina Didriksen

Nu ankommer de: Mary og Frederik indtager den røde løber til royal prisfest

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er netop ankommet til Kronprinsparrets Priser 2022 i Ringsted Kongrescenter, hvor der venter dem en festlig aften.

Smilene var store hos kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, da de lørdag aften ankom til Ringsted Kongrescenter, hvor de har en festlig aften i vente.

De royale æresgæster er hovedpersonerne ved Kronprinsparrets Priser 2022, der sendes direkte på DR1 fra kl. 21.00.

Mary og Frederik så både stilfulde og veloplagte ud, og de kan nu se frem til et underholdende og musikalsk show, hvor de får æren af at uddele fire priser.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Lars H. Laursen

Skuespiller er vært

Det er skuespiller Jakob Oftebro, der er vært på Kronprinsparrets Priser 2022, og undervejs er der musikalske indslag fra blandt andre Lukas Graham og Swan Lee.

Når kameraerne er slukkede og showet er slut, får kronprinsparret mulighed for at møde prisvinderne.

Fire særlige priser

Kronprinsparrets Priser blev indstiftet i 2004 som Bikubenfondens bryllupsgave til Kronprinsparret, og formålet er at synliggøre og anerkende dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde.

Der uddeles fire priser. Med Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris følger 500.000 kr. og et kalejdoskop skabt af Olafur Eliasson. Med Kronprinsparrets to Stjernedryspriser følger 100.000 kr. til hver prismodtager.

Øverst i artiklen kan du se en video med kronprinsparrets ankomst til Ringsted Kongrescenter.

Læs mere om: