15. nov. 2022
Af Caroline Andersen

Sarah Grünewald deler rørende hilsen efter Vild med dans

Sarah Grünewald
Sarah Grünewald
Foto: Dan Mariegaard
Efter afslutningen på finalen i “Vild med dans” i fredags deler Sarah Grünewald nu en rørende hilsen på sin Instagram.

I en billedserie på Instagram skriver Sarah Grünewald, at det har været et fantastisk efterår.

- …Og pludselig var Vild Med dans 2022 slut og man har det som om man har krammet farvel på en efterskole. Der bliver stille, og man bliver både rastløs og en smule trist af savn! Det har været et fantastisk efterår, skriver Vild med dans-værten på sin Instagram.

Årets sæson af “Vild med dans” har indeholdt en ny medvært i form af Martin Johannes Larsen. Billedserien, som Sarah Grünewald har delt, indeholder flere billeder af dette års nye medvært, hvor man ser værterne sammen.

- Virkelig af hjertet TAK til @mastifftv.dk @karenboel for at skabe en så kærlig og ambitiøs arbejdsplads. Tak til jer alle på produktionen og cast for krammere, kærlighed, god energi, omsorg, musik og dans! Jeg holder så utroligt meget af jer og jeg er samtidig så stolt af at jeg får lov til at være i jeres selskab og lave fjernsyn med netop jer! TAK!!!, fortsætter Sarah Grünewald i opslaget.

Flere af deltagerne fra dette års sæson af "Vild med dans" har allerede kommenteret Grünewalds opslag. Blandt andet har Jenna Bagge og Natascha Brock kommenteret oplaget, hvor de også takker værten for en god sæson.

Læs mere om: