21. nov. 2022
Af Regitze Ørnstrup Christensen

Hvad sker der bag kameraet? Mie Fitness fortæller detaljer om Robinson Ekspeditionen

Mie Fitness
Mie Fitness i årets Robinson Ekspedition.
Foto: Viaplay Group
Hvem fletter kvindernes hår? Hvorfor man aldrig ser dem drikke noget? Får de virkelig kun den mad, som man ser på tv? Vi har spurgt Mie Fitness om livet bag kameraet.

Mie Fitness er blandt de sidste deltagere i årets Robinson Ekspedition, og Billed-Bladet har spurgt hende om nogle af de ting, man som seer måske kan sidde og undre sig over, når programmet løber over skærmen mandag efter mandag.

Hvem fletter kvindernes hår?

Mange af de kvindelige deltagere har undervejs i ekspeditionen haft flettet hår, men hvem var det egentlig, der lavede fletningerne? Mie Fitness fortæller, at det var Vicky, der flettede kvindernes hår.

Hvor mange kilo tabte Mie under programmet?

Mie Fitness tror selv, at hun var en af dem, der nåede at tabe sig mest. Da hun landede hjemme i København, havde hun tabt 10,8 kg.

Hvor meget mad får de?

For de fleste kan det måske være svært at forstå, at de kun får det mad, som man ser på tv. Men den er faktisk god nok. De får ikke andet - heller ikke en lille müslibar i ny og næ.

Hvad med drikkelse?

Der er masser af tv-tid til både bønner, ris og snegle i den store wok over bålet, men det er sjældent, at man ser deltagerne med væske i hånden. Mie Fitness fortæller, at der selvfølgelig er vand ad libitum. De havde en vandbeholder inde i junglen, som de selv skulle fylde op af nogle store vanddunke på 25-30 liter, som produktionen kom med.

Må man have noget med?

Selvom der inden afgangen var snak om at deltagerne kunne medbringe en enkelt ting, så endte det med at blive sløjfet i sidste øjeblik. Kamp-uniformen får de af produktionen.

Dødsarmbånd?

Det kan næppe være tilfældigt, når deltagerne falder over de berygtede dødsarmbånd. Mie fortæller, at de fik at vide, at de fx skulle i sync eller noget andet, og så var det i sidste ende fordi, at de skulle finde armbåndene. I starten lagde de ikke mærke til, hvis produktionen bad dem om noget, selvom de synes, det var lidt underligt. Men da de nåede omkring sammenlægningen, var deltagerne så trætte, at de ikke rigtig opfattede det mere.

Læs mere om: