20. nov. 2022
Af Luise Marie Bekker

Jesper Jensens hustru fortæller: Sådan har familien derhjemme det lige nu

Jesper Jensen.
Jesper Jensen.
Foto: Lars Møller/DHF
Jesper Jensens familie har også noget på spil i aften.

Jesper Jensens familie, hans hustru Lotte Haandbæk og parrets tre børn, er nervøse på landsholdstrænerens vegne i aften, hvor Danmark spiller EM-finale imod Norge.

– Det er nervepirrende, men vi glæder os. Og vi er nok lidt mindre nervøs til finalen, end vi har været til de sidste kampe, for vi ville gerne have, at de skulle videre til den her finale. I dag er vi mere underdogs, og så er det lidt nemmere at være i, men jeg vil gerne indrømme, at vi vil virkelig gerne have, at de kommer hjem med den guldmedalje, fortæller Lotte over telefonen til TV 2's EM-studie.

Lotte Haandbæk: Vi får familielivet til at fungere

Lotte Haandbæk er selv tidligere håndboldspiller, og det var hendes far også, så hun og parrets børn er indforstået med, at Jesper Jensen er en travl mand, når der er turneringer og vigtige kampe.

– Vi mærker dem ved, at der er perioder på året, hvor han er langt væk og ude at rejse. Men det er en præmis, vi køber ind på og er indstillet på alle sammen. Så når vi ved, han skal være væk i lang tid, skriver vi ham ud af familieligningen, og så prøver vi at få familielivet til at fungerer, ligesom vi plejer.

Læs mere om: