25. dec. 2022
Af Marie Krakau

Se billederne: Næsten hele den britiske kongefamilie samles til julegudstjeneste

Den britiske kongefamilie
Den britiske kongefamilie var samlet til julegudstjeneste 1. juledag i Sandringham i England.

Det er første gang med kong Charles og dronning Camilla i spidsen, at den britiske kongefamilie er samlet til julegudstjeneste 1. juledag i Sandringham.

Julegudstjeneste finder sted i St Mary Magdalene Church i Sandringham i Norfolk i England.

Traditionen tro gik den kongelige familien til kirken hvor de på vejen hilste på de mange briter, der havde taget opstilling for at se kongefamilien og ønske glædelig jul.

Næsten hele den kongelige familie var samlet heriblandt kongeparret, prins William og prinsesse Kate med deres tre børn, prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice med deres mænd, prins Andrew og prins Edward og prinsesse Annes børn med familier.

Det er altså en samlet kongefamilie, der viser fælles front og sammenhold i en tid, hvor kongehuset har været under beskydning efter prins Harry og hertuginde Meghans dokumentarserie havde premiere på Netflix i starten af december.

Her kommer de med flere kontroversielle udtalelser, der retter sig mod det britiske kongehus. Og netop Harry og Meghan glimrer da også ekstra meget ved deres fravær under den traditionelle julegudstjeneste, pga. de voldsomme kontroverser dokumentaren har udløst.

Se billederne af hele familien på vej til julegudstjeneste i galleriet øverst i artiklen.

Læs mere om: