21. mar. 2023
Af Marianne Singer

Efter flere års tæt samarbejde med prins Joachim og prinsesse Marie: Det siger chefen

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie og prins Joachim.
Foto: Hanne Juul
Ambassadør Michael Starbæk Christensen har arbejdet tæt sammen med prins Joachim og prinsesse Marie på Danmarks Ambassade i Paris og deler nu ord om prinseparret i forbindelse med, at de stopper.

Det var i sin tid Michael Starbæk Christensen, der som Danmarks ambassadør i Frankrig overrakte prins Joachim ansættelsespapiret, da han begyndte sit arbejde som forsvarsattaché Danmarks Ambassade i Paris.

Efterfølgende har han været prins Joachims daglige leder, og fra den 1. oktober 2021 også prinsesse Maries, da hun blev tilknyttet ambassaden som Særlig Kulturrepræsentant i kulturafdelingen.

Rosende afskedsord

Til sommer stopper prins Joachim på ambassaden i Paris og tiltræder derefter den 1. september en ny stilling som forsvarsindustriattaché på Den Danske Ambassade i Washington D.C.

I forbindelse med, at prins Joachim og prinsesse Marie snart stopper i deres stillinger i Paris, udtaler ambassadør Michael Starbæk Christensen følgende til BILLED-BLADET.

Stor dedikation

”Det har været og er en fornøjelse at have H.K.H. Prins Joachim og H.K.H. Prinsesse Marie på ambassaden, hvor de med stor dedikation har været med til at styrke de dansk-franske relationer.”, lyder det i et skriftligt svar fra Michael Starbæk Christensen, der dermed udtrykker sin glæde ved at have haft og stadig have prinseparret ansat på ambassaden.

Michael Starbæk Christensen er chef for hele ambassaden og kommer fra Udenrigsministeriet.

Læs mere om: