21. apr. 2023
Af Christinna Braun

Kongelige mor-datter-par elsker det: Uset billede af prinsesse Madeleine og datteren afslører at de også er med i klubben

Prinsesse Madeleine. 
Prinsesse Madeleine.
Foto: Martin Høien
Prinsesse Madeleine og datteren prinsesse Leonore er med i klubben.

Den svenske prinsesse Madeleine har siden barndommen været helt vild med heste, og det er en interesse, hun deler med sin ældste datter, prinsesse Leonore på ni år.

På et helt nyt billede fra Miami, hvor familien har boet siden 2018, ses prinsesse Madeleine og datteren prinsesse Leonore i en stald, hvor de hygger med den professionelle rytter Malin Baryard og hendes hest.

Fra 14.-16. april 2023 holdt ridestævnet Longines Global Champions Tour til på Miami Beach, og her var prinsesse Madeleine forbi for at overvære stævnet.

Efterfølgende har H&M We Love Horses delt billeder fra dagen, hvor det viser sig, at også datteren Leonore var med.

Prinsesse Madeleine er selv en erfaren rytter, og da hun var yngre, deltog hun gerne i stævner – men under falsk navn, fordi hun ikke ville gøre et stort nummer ud af det.

Dermed er prinsesse Madeleine og prinsesse Leonore med i ”klubben” over kongelige møde og døtre, der deler interessen for ridesport.

I Danmark deler kronprinsesse Mary interessen for heste med især prinsesse Josephine, men alle kronprinsparrets børn har gået eller går stadig til ridning.

Dronning Elizabeth, datteren prinsesse Anne og hendes datter, Zara Tindall, har ligeledes haft et fællesskab i ridesport, og Zara er en særdeles dygtig rytter, der stadig er aktiv.

Dronning Margrethes lillesøster prinsesse Benedikte har også altid været glad for heste, ligesom hendes datter prinsesse Nathalie selv har gjort sig som professionel rytter og træner. Nathalies datter, Louisa, har arvet sin mors interesse for heste.

Udover prinsesse Leonore har prinsesse Madeleine og Chris O’Neill også børnene prins Nicolas på 7 og prinsesse Adrienne på 5 år.

Familien flytter hjem til Sverige til sommer.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill med børnene prins Nicolas, prinsesse Adrienne og prinsesse Leonore. 
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill med børnene prins Nicolas, prinsesse Adrienne og prinsesse Leonore.
Foto: Martin Høien

Læs mere om: