1. maj. 2023
Af Caroline Andersen

Trine afslører hemmeligheder om Jonas Vingegaard: Det skulle man ikke tro!

Jonas Vingegaard
Jonas Vingegaard.
Foto: Claus Fisker
Når Jonas Vingegaard ikke cykler rundt i de franske bjerge, er han blot en helt normal familiefar fra Glyngøre. Men hvem roder mest hjemme hos den lille familie, der består af kæresten Trine Marie Hansen og datteren Frida?

I et interview med BT kommer vi tættere på Jonas Vingegaard, der sidste år kunne kalde sig vinder af Tour de France.

I interviewet, hvor kæresten Trine Marie Hansen også var med, kom der nogle sandheder på bordet om hele Danmarks Jonas Vingegaard.

I videoen bliver parret hurtigt enige om, at det er Trine, der er den mest romantiske derhjemme. Men når det kommer til temperament, så er det Jonas Vingegaard, der tager sejren.

– Du er en hidsigprop. Meget, meget hidsigprop. Jeg er meget ærlig og ligefrem – så er du nok den mere temperamentsfulde, lød det fra Trine Marie Hansen i interviewet med BT, hvor det også kommer frem, at der er et par cykler og dæk, der er blevet bøjet på den bekostning.

Når det kommer til rod i familiens hjem, så er det også her, at Jonas Vingegaard tager føringen.

– Alt hvad du kan komme i tanke om, at du kan rode med faktisk, fortæller Trine Marie Hansen om Jonas Vingegaards forhold til rod.

Jonas Vingegaard har netop fået forlænget sin kontrakt hos det hollandske cykelhold Jumbo-Visma, hvilket betyder, at hans fremtid er sat de næste fire år.

Læs mere om: