
Bobler og alt godt fra havet: Det får kong Frederik og dronning Mary til frokost i Vejle

Bløde bobler og lækkerier fra havets spisekammer.
Det var på menuen, da kongeparret satte sig til bords under deres sommertogtsbesøg i Vejle torsdag.
Det var kommunen, der diskede op med frokost til deres kongelige gæster. Og det foregik i den ikoniske bygning Fjordenhus, hvor både Restaurant LYST og kantinen dannede rammer for de prominente gæster, der også talte erhvervsfolk og lokalpolitikere.
Det var dog hverken restaurantens og kantinens køkken, der stod for maden. Det var derimod et helt tredje køkken – nemlig Restaurant Remouladen, der ikke ligger langt fra kommunens udvalgte frokostspot.
Og de serverede:
Et glas bobler til velkomsten: NV Cava, Brut Reserva, Segura Viudas, Spanien
Forret:
Danske jomfruhummere med lokale tomater, friskost og tomatconsommé
2022 Riesling, Red Stone, Weingut Gunderloch, Rheinhessen, Tyskland

Hovedret:
Stegt helleflynder ”en croute”, sauteret kål med druroc pancetta, grillede sommerporrer og fyldt suace nage.
2022 Fleurie, Clos de la Roilette

Dessert:
Danske hindbær med flødecreme, hindbærsorbet og hybenrosesirup
Kaffe/ the

Og så er der vist bare at sige: velbekomme.
