
Kongehuset afslører detaljer: Det sker på Amalienborg

Gæsterne hos Mary og Frederik kan onsdag aften se frem til en smagfuld aften.
Aftenens menu består nemlig både grønlandske og danske råvarer menuen samt meget mere.
Herudover er gæsterne også heldige at smage vin fra Château de Cayx.
Se den lækre menu herunder:
Mosaik af grønlandsk torsk, tang fra Kattegat, hummeremulsion og kyllingeskind
Syltede beder og agurk
Lime- og kærnemælkssauce med dild-olie
Marsklam fra den danske vestkyst og kantareller, croquette af braiseret lammebov på sprød urterøsti med puré af græskar
Sauterede selleri og palmekål fra Fredensborg Slotshave med danske trøfler
Urtesky
Chokoladenøddebund med yoghurtganache, æble- og havtornkompot og karamel
Citron-karamelsauce

La Cigaralle 2023
Cahors
Chateau de Cayx 2020
Cahors
Piper-Heidsieck Demi-Sec
Champagne
Gæsterne skal selvfølgelig heller ikke spise i stilhed, og der vil være en masse sød musik til øregangen.
MUSIK
v/ Messingensemblet fra Den Kongelige Livgardes Musikkorps
H.C. Lumbye: Camilla Polka
Thorvald Hansen: Allegro Moderato
Thorvald Hansen: Andante Molto Espressione
Fritz Kreisler: Liebesleid
Richard Henrion: Fehrbelliner Reitermarsch
Piaf/Monnot: Hymne à l’amour
Edvard Grieg: Bryllup på Troldhaugen
Andrew Lloyd Webber: The Music of the Night
Traditionel: Ievan Polkka
Traditionel: Visa från Utanmyra
H.C. Lumbye: Bouquet Royal Galop
