
Lene og Anders Beier mistede en vigtig ansat: Vi skulle have tænkt os om

Lene Beier og ægtemanden Anders stod midt i den mest travle tid på hotellet, da de måtte sige farvel til en vigtig ansat.
Kokken Rasmus på Hotel Edelweiss stoppede nemlig i sommer, hvor hotellet var fyldt med gæster.
I sæsonafslutningen af ”Beier på Alpehotellet” sætter ægteparret ord på, hvad der skete, og det fremgår, at det var en fælles beslutning.
- Vi mistede vores kok. Jeg tror ikke, at det med at lave en ret om dagen tilfredsstillede hans faglige stolthed. Så vi besluttede i fællesskab, at det nok var en meget god idé at stoppe med det, forklarer Anders Beier i TV 2 Fri-programmet, mens hustruen tilføjer:
- Det ville være bedre, hvis vi havde vidst på forhånd, at vi i sommerferien kom til at stå med et køkken selv.

Parret er enige om, at timingen kunne have været bedre.
- Vi skulle have tænkt os om og have ansat en, der ikke havde så stort et ambitionsniveau og en, der er lidt kogekoneagtig i stedet for, lyder det fra Lene Beier i programmet.
- Ja, det er dejligt med overkvalificerede medarbejdere, men det er bare ikke altid hensigtsmæssigt, indskyder Anders.

Har haft et cateringfirma
Det, at hotellet pludselig ikke havde nogen kok, betød, at ægteparret i sommer kom på ekstra hårdt arbejde.
Lene Beier og ægtemanden skulle selv i gang med at lave maden til gæsterne – men det tog de dog i stiv arm.
- Vi har prøvet det før, for vi har haft et cateringfirma. Det startede vi sammen, da vi næsten lige havde mødt hinanden, og var tjenere begge to, forklarer Lene Beier i programmet.

