10. jan. 2013
Af af Ulrik Ulriksen

Margrethe Vestager til herligt amerikanerparty

Laurie Fulton og Margrethe Vestager
Laurie Fulton og Margrethe Vestager
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Indenrigs- og økonomiministeren fik sagt et hjerteligt farvel til den amerikanske ambassadør i Danmark.

Margrethe Vestager fra Det Radikale Venstre var blandt de mange gæster, der besøgte den amerikanske ambassadør i Danmark, da der blev blæst til afskedsparty for Laurie Fulton.

Ambassadør Fulton har været på posten her i landet siden sommeren 2009, men nu er det slut med opholdet i Danmark, og Guds eget land kalder igen. Det herlige afskedsparty i Fultons private residens var den perfekte lejlighed for både Fulton og hendes danske venner at få sagt pænt farvel til hinanden. Vestager afleverede ved sin ankomst både skrevne ord i gæstebogen og et varmt håndtryk, og den afgående amerikanske ambassadør kvitterede med amerikansk åbenhed og venlighed, da hun bød indenfor i varmen til Budweiser Beer og USA-inspirerede kulinariske lækkerier i pindemadsstørrelse.

Margrethe Vestager havde selskab af en lang række andre af Laurie Fultons danske venner og bekendte. Heriblandt auktionsboss Jesper Bruun Rasmussen, miljøminister Ida Auken, hoffets eks-ceremonimester Christian Eugen Olsen, smørrebrødsdronningen Ida Davidsen samt tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Læs mere om: