29. okt. 2012
Af af Malan Joensen

Saseline Sørensen rørt over opkald fra kræftsyg kvinde

Saseline Sørensen
Saseline Sørensen og Ronnie Handskemager
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Sangerinden Saseline Sørensen optrådte og tog telefonen ved det store indsamlingsshow i fredagens ”Vild med dans”

Da TV 2 i fredags sendte en særudgave af "Vild med dans" i forbindelse med "Knæk Cancer"-kampagnen, var der masser af kendisser, der optrådte og gav en hånd med at tage telefonerne fra danskere, der ville give en skilling til det gode formål.

En af telefonpasserne var sangerinde og tidligere "Vild med dans"-deltager Saseline, og særligt én af samtalerne gjorde et stort indtryk på hende. Det skriver hun på sin blog:

- Jeg havde en kvinde i røret, som vidste, hun skulle dø inden de næste seks måneder af kræft. Det rørte mig virkelig… Vi ved alle vi skal dø, men tænk, hvis man vidste det tidsrum, man kun havde tilbage at leve i… Hvordan så ens verden mon ud? Jeg sender alle kræftramte en kærlig tanke i dag inden jeg lægger hovedet på hovedpuden, sender jer styrke og håber, I finder frem til accepten og modet, i stedet for at lade frygten overvinde... Nemmere sagt end gjort, men jeg ved, at tankens kraft kan flytte mange bjerge… Jeg kan ikke forestille mig at være ramt af kræft, jeg ved kun det er den mest forfærdelige sygdom, og jeg håber sådan, at man finder måden at bekæmpe den!

Læs mere om: