12. sep. 2012
Af af John Lautrup

Robbie Williams i panik over at blive far

Ayda Field og Robbie Williams
Ayda Field og Robbie Williams
Foto: AOP
Robbie Williams lider af de samme symptomer som sin højgravide kone. Han tager på i vægt og får hysteriske anfald.

I næste måned bliver rock-frækkerten Robbie Williams far for første gang. En kendsgerning, som den engelske charmetrold ikke ligefrem er helt cool omkring, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg spurgte min kone, om det var for sent at stikke af, jokede Robbie Williams forleden på den britiske radiostation Capital FM.

Da havde hans kone, Ayda Field, haft endnu et hysterisk anfald, og de smitter åbenbart. Begge er ved at gå i panik over, at de snart skal være forældre til en lille pige.

- For nylig havde Ayda et hysterisk anfald, hvor hun bare råbte: "Få den her ting ud af mig", og jeg tænkte bare: "Åh nej, vi får rent faktisk et barn ud af det her, ikke?", fortæller han.

Robbie Williams er også på anden vis solidarisk med sin kone, afslører han over for den italienske udgave af magasinet Vogue. Heri fortæller han, at han har taget på i vægt, har kvalme om morgenen og har ondt i ryggen.

- Ayda må spise for to, men det er mig, der tager på. Det må være i sympati. Jeg har læst om det og har nu selv oplevet, at mænd tydeligvis oplever det samme som deres koner under graviditeten, siger Robbie Williams.

Læs mere om: