18. dec. 2011
Af af Casper Nielsen

Sarah Louise Christiansen: Jeg skal giftes

Sarah Louise Christiansen
Sarah Louise Christiansen og Michael
Foto: Privat
Kæresten gennem et halvt år gik på knæ under parrets ferie i Dubai.

Omgivelserne i Dubai kunne ikke være mere romantiske. Blå himmel, bagende solskin og blide bølgeskvulp. Og pludselig lå Sarah Louise Christiansens kæreste på knæ foran hende i sandet - med en diamantring, der funklede i solen.

- Jeg opfattede ikke rigtigt, hvad der skete, og kan dårligt huske hvad han sagde. Så befippet blev jeg. Men jeg sagde ja, siger en gnistrende lykkelig Sarah Louise Christiansen, 29, fotomodel og bureauchef for modelagenturet Dream Models. Sammen med sin kæreste gennem et halvt års tid, aktiedealer Michael Nymann Handryciak, 26, var hun i sidste uge på ferie i Dubai, da han pludselig tog fusen på hende og friede, netop som de var gået på stranden for at sole sig.

Prinsesse Sarah

- Jeg føler, det er SÅ rigtigt. Vi er netop flyttet sammen, og jeg synes, at livet er for kort til at gå og vente. Lige nu har jeg det nærmest, som om nogen har drysset tryllestøv på mig. Jeg føler mig som en total prinsesse, siger Sarah Louise, da BILLED-BLADET fanger hende over telefonen. Hun havde ingen anelse havde om, hvad der var under opsejling.

Sarahs kæreste havde dog indviet et par lokale venner i sine romantiske planer for de havde arrangeret et brag af en forlovelsesfest sidste fredag aften på den eksklusive Roberto Cavalli Club, hvor Sarah kunne flashe sin fantasiske diamantring "til alle, der gad se på den", som hun griner. Ringen er af hvidguld og består af ni gule diamanter og otte hvide diamanter på til sammen tre karat.

Læs mere om: