28. sep. 2011
Af af Jan Bergman

Snezana og Bo i Luksusfælden: Vi har ramt bunden

Bo og Snezana må sande, at drømmen om eget hus ligger langt ude i horisonten.
Bo og Snezana må sande, at drømmen om eget hus ligger langt ude i horisonten.
Foto: Gregers Overvad
Så du Snezana og Bo i ”Luksusfælden” tirsdag aften? Parrets problemer fortsætter.

Drømmen var et hus, men nu risikerer Snezana og Bo at stå uden tag over hovedet. Fremtiden så ellers lys og lovende ud, da "Luksusfælden"s eksperter forlod Snezana og Bo Mortensen i Rødovre.

Som man kunne se i "Luksusfælden" i går, havde parret fået overblik over deres rodede økonomi, gælden var blevet nedbragt, og Bo og Snezana kunne se frem til at komme ud af deres lille lejlighed i løbet af fem år uden at miste penge.

Desværre har tidernes ugunst stukket en kæp i hjulet på fremtidsdrømmene for den lille familie, som også tæller sønnen Marko på to år.

Næste termin på deres lejlighed falder om fem dage, og parret aner ikke, hvor pengene skal komme fra. Banken vil ikke låne dem til terminen, skriver Ude og Hjemme på deres hjemmeside.

- Vi kunne sætte os ned med hænderne i skødet, men i stedet prøver vi i fællesskab at finde en løsning, siger 27-årige Bo.

Selv om de havde fået lagt et fornuftigt budget med luft til uforudsete udgifter af de økonomiske eksperter, er kontoen tom, for Snezana mangler desperat et job.

- Det er hamrende ærgerligt, for vi havde fået det til at fungere, og så løber vi panden mod en mur, fordi vi mangler en indtægt, fortæller Bo til Ude og Hjemme.

Læs mere om: