10. jul. 2011
Af af Casper Nielsen

Anders Bircow overraskede sin største fan

? Du er vel Køges ?Miss Sunshine?, sagde Anders Bircow til Ingjerd og gav et lille nummer til Ingjerd Blichfeldt
– Du er vel Køges ”Miss Sunshine”, sagde Anders Bircow til Ingjerd og gav et lille nummer til Ingjerd Blichfeldt
Trods 21 blodpropper i hjernen lader 69-årige Ingjerd Blichfeldt fra Køge sig ikke slå ud. Hun fik sit livs ønske opfyldt, da hun mødte sit Linie 3-idol, Anders Bircow.

- Har I hørt det - Linie 3 kommer tilbage!

69-årige Ingjerd Blichfeldt har ikke haft det alt for nemt. Hele 21 blodpropper i hjernen har hun været ramt af inden for de sidste 10 år.

- Faktisk 22, for jeg blev ramt af én lille en mere for to uger siden, som den tidligere bank-rengøringsassistent siger. Hun er på blodfortyndende medicin, og det er besværligt for hende at gå uden sin rollator. Men humøret og talegaverne har ikke taget skade, og det blev nærmest ikke til at styre, da hun for nylig læste om Linie 3's genkomst.

- De sætter mig simpelthen i så godt humør. De er jo tre flotte fyre, og de kan få mig til at grine hver gang, siger Ingjerd, der ganske enkelt får det bedre ved udsigten til igen at skulle opleve Linie 3'ernes show. Alligevel måtte hun fælde en stille tåre, da Anders Bircow, himself, dukkede op på hendes faste fysio-behandlingsklinik i Køge, Fysio K, med fribilletter og en invitation fra sig selv og de to andre om at møde dem efter tæppefald, når deres turné næste år løber af stablen.

Ingen klynkerøv

- Det er skønt at se, hvor optimistisk du tackler livet, trods alle de udfordringer du løber ind i. Det viser bare, at man kan få meget ud af livet med den rette indstilling, sagde Bircow, der er dybt betaget af Ingjerds livsmod.

- Ja, jeg er altså ingen klynkerøv, og min humoristiske sans fejler jo ikke noget, svarede Ingjerd kvikt.

- Til daglig bor jeg med min mand Allan på 2. sal i en lejlighed i Køge. Jeg er 25 minutter om at gå ned ad trappen - eller otte, hvis jeg er sulten. Og jeg har alle Linie 3's shows derhjemme på video. Mit yndlingsnummer er "Folketinget som børnehave". Jeg håber ikke, I dropper parodierne helt i jeres nye show, selv om jeg har læst, det fortrinsvis bliver det musikalske, I satser på, siger Ingjerd - og beroliges af Anders:

- Nej, Thomas Eje og jeg skal selvfølgelig nok drille Preben. Han er så sød, når han er sur.

Læs mere om: