10. jul. 2011
Af af Liz Rørsig

Peter Tanevs effektive slankekur

Peter Tanev
Peter Tanev
Foto: Krestine Havemann
TV 2s vejrvært Peter Tanev træner hårdt forud for cykelløbet til Paris med Team Rynkeby til fordel for Børnecancerfonden.

Løbet foregår fra den 15. juli og en uge frem, og den megen trampen i pedalerne har gjort, at Peter nu ses på skærmen i "Go'morgen Danmark" i en slankere udgave.

- Da jeg i november måned sidste år blev lokket med til cykelløbet af min nabo, sagde jeg ja, fordi jeg gerne ville cykle for en god sags tjeneste, men jeg satte mig også det mål, at jeg ville tabe mig 10 kilo inden løbet, fortæller Peter.

- Jeg har trænet hårdt i motionskæden SATS med en personlig træner. Jeg har ellers aldrig gået i træningscenter, men det gør jeg nu. I marts måned fik vi vores cykler, og jeg må indrømme, at jeg er blevet grebet af at cykle. Jeg træner hver anden dag og kører mellem 50 til 70 kilometer, mens vi om lørdagen kører med holdet op til en 180 kilometer. Jeg er tæt på at nå målet og mangler kun to-tre kilo. Jeg føler mig rigtig godt tilpas og kan tage min skjorte på uden en sweater, fordi den nu sidder pænt. Forleden var jeg på stranden med mine døtre, Rose, 9, og Ella, 4. Da jeg skulle vise den mindste, hvordan man laver en vejrmølle, kunne jeg mærke, at jeg havde meget lettere ved at bevæge mig. Det giver mig velvære, at jeg er kommet i bedre form.

Læs mere om: