16. maj. 2011
Af af Trine Larsen

Familien Middletons nye liv

Familien Middleton har for længst vundet briternes respekt. Ikke kun pga. deres korrekte opførslen i forbindelse med brylluppet, men også for deres store diskretion omkring prins William og resten af kongefamilien.
Familien Middleton har for længst vundet briternes respekt. Ikke kun pga. deres korrekte opførslen i forbindelse med brylluppet, men også for deres store diskretion omkring prins William og resten af kongefamilien.
Foto: AOP
Med ét trådte den lille familie ud af deres almindelige liv og blev berømte. Uanset om de ville det eller ej.

Kates bryllup med prins William har forandret hendes forældres og søskendes til­værelse for altid.

I de ni år deres datter Kate var kæreste med prins William, har Carole og Michael Middleton og hendes to søskende, Philippa og James, kun i glimt kunnet se og mærke, hvordan interessen for deres familie er øget.

Interessen for deres lille familie har de klaret med snusfornuft og diskretion, ligesom de aldrig har udtalt sig om hverken William eller Kate, endsige dem selv.

Overdynget med komplimenter

Men det enorme fokus, der kom på familien ved brylluppet den 29. april, var alligevel uventet og overraskende. Familien Middleton er trådt ind i offentlighedens søgelys med et brag, og det har ændret deres liv for bestandigt.
Hele Storbritannien er på fornavn med Carole og Michael, der hidtil har forsøgt at leve et almindeligt liv i lokalsamfundet, hvor de bor og har deres virksomhed, Party Pieces.

Mens Carole er blevet overdynget med komplimenter for sin elegante og korrekte påklædning til brylluppet, bliver begge forældre rost til skyerne for deres måde at tackle hele virakken på. At de som helt almindelige mennesker har format og indsigt nok til ikke at sole sig i datterens succes, stjæle billedet eller på nogen måde opføre sig upassende og snobbet, er noget det britiske folk virkelig godt kan lide.

Familien Middleton har vundet folks respekt ved at vise, at de har benene solidt plantet på jorden, og at de ikke er sådan at vælte omkuld.

Alle er vilde med Pippa

Philippa Middleton var tæt på at stjæle billedet ved sin søsters bryllup, og siden den dag er Pippa, som hun kaldes, for alvor kommet i søgelyset. Inden brylluppet var det småting, de britiske medier havde skrevet om Kates søster, men pludselig bugner aviser og internetsider med især gamle historier og billeder om og af Pippa. F.eks. hvor hun letpåklædt danser frækt med en ven, og hvor hun iført bikini springer baglæns i vandet fra en båd i Middelhavet.

Lige for tiden er Pippa en af de mest omtalte kvinder i Storbritannien og kaldes "Her Royal Hottie", der på dansk betyder Hendes kongelige lækkerbisken.

At være så hot har da også allerede resulteret i et tilbud fra mandebladet Playboy, der gerne vil glæde deres læsere med pikante fotos af skønheden. Men selv om der er tale om et kæmpe millionbeløb, skal der nok mere end penge og held til at få den kommende dronnings søster til at stille op mere eller mindre afklædt.

Læs mere om: