24. dec. 2010
Af af Preben Petersen

Lise Rønne er bange for at blive forladt

Mikkel Lucas Overby og Lise Rønne
Mikkel Lucas Overby og Lise Rønne
Foto: Birger Storm
TV-værten Lise Rønne har uanede mængder af kærlighed til sin kæreste og deres søn, men er bange for at miste det hele.

I ugebladet Alt For Damerne fortæller Lise Rønne om sin rolle som mor til den ni måneder gamle søn Nelson og som kæreste til Nelsons far Mikkel Lucas Overby. En rolle, som har været en lærerig udviklingsproces for Lise Rønne, der har fået god støtte.

- Jeg synes, at Mikkel i denne her proces har vist sig at være helt vildt fantastisk. Hvis jeg har været træt eller opgivende, har han aldrig nogensinde sat spørgsmålstegn ved det, men altid kun spurgt, hvordan han kunne hjælpe. Jeg føler mig uhørt priviligeret og taknemmelig over, at han er min kæreste og far til mit barn. Jeg synes, vi er en god, lille familie, og det er totalt for livet, hvis det står til mig.

I det store interview i Alt For Damerne fortæller Lise Rønne også om sin søn, og hun indrømmer, at hun er balge for at blive forladt.

- Ja, det er jeg. Det er jeg helt klart. Fordi jeg elsker det, jeg har, så højt. Men det ville jo også være skræmmende, hvis jeg ikke var bange for at blive forladt. Det er jeg jo, fordi det, jeg har, betyder noget for mig, siger Lise Rønne til damebladet.

Læs mere om: