29. mar. 2009
Af af Ulrik Ulriksen

Bokse-Brian får tvillinge-piger

Brian Nielsen og Jeanette Buchard skal efter alt at dømme have to piger.
Brian Nielsen og Jeanette Buchard skal efter alt at dømme have to piger.
Foto: Lars Laursen
Brian Nielsen og Jeanette er begyndt at glæde sig meget til sommer.

- Vi har været til scanning hos fødselslægen. Vi skal med 95 % sikkerhed have to piger, fortæller eks-bokser Brian Nielsen, 43, der sammen med kæresten Jeanette Buchard, 42, bliver forældre til tvillinger til sommer. Parrets første fælles børn.

Jeanette er i syttende uge af sin graviditet og har det godt, selvom hun stadig tænker på, da hun og Brian ventede barn i 2005. Dengang mistede de deres søn. Jeanette fødte den lille dreng lidt over halvvejs i graviditeten. Men han overlevede ikke uden for sin mors beskyttende mave. Nu er Jeanette på vej ind i den fase i sin graviditet, hvor tvillingerne vil kunne klare sig ved en for tidlig fødsel. Det har givet hende og Brian en del mere ro.

- Der er ingen problemer. Alt er, som det skal være med de små i maven. Det var dejligt at få slået fast, men lægens vurdering kom ikke som en overraskelse. Jeg kan selv mærke, at jeg har det godt. Det føles rigtigt denne gang. Jeg føler mig sund og er begyndt at tage form, om man så må sige, siger Jeanette og bryder ud i latter. Der er ingen tvivl om, at hun selv synes, at hun ser meget gravid ud.

Læs mere om: