17. jun. 2008
Af af Signe Ravn

Uffe Holm ny vært på Kanal 5

Ingen, heller ikke værten, kan vide sig sikre i Kanal 5?s nye underholdningsprogram STÅ OP, der er baseret på publikums egne pinlige historier. Programmet sendes til efteråret.
Ingen, heller ikke værten, kan vide sig sikre i Kanal 5?s nye underholdningsprogram STÅ OP, der er baseret på publikums egne pinlige historier. Programmet sendes til efteråret.
Foto: Gudmund Thai
Standup-komiker Uffe Holm skal være vært på Kanal 5’s nye program STÅ OP, hvor publikum leverer underholdende historier.

Ikke så snart har TV3 hyret Lars Hjortshøj, før Kanal 5 lancerer sit modtræk ved også at hyre en standup-komiker som vært til et nyt underholdningsprogram. Uffe Holm skal stå i spidsen for STÅ OP - et program baseret på publikums egne pinlige historier.

Ikke talent-show, men sjovt

"Jeg synes, at STÅ OP er et sjovt, dejligt og simpelt program. Der er ikke tale om et nyt talent- eller game show, så det bliver rart med et friskt pust," fortæller Uffe Holm, der i forvejen er vært på Morgenfabrikken på The Voice, om sin nye værtstjans.

Publikum leverer underholdningen

Publikum har på forhånd anmeldt hinandens pinlige historier, og de skal rejse sig op og fortælle hele historien, når de genkender de ledetråde, som Uffe Holm giver fra scenen. Derfor er der ingen i studiet, der bare kan læne sig tilbage og lade de andre levere underholdningen. Heller ikke værten kan vide sig sikker.

Uffe giver programmet kant

Kanalchef Thomas Mygind er meget glad for, at Uffe Holm har sagt ja til at dirigere løjerne i STÅ OP:

"Jeg er ikke i tvivl om, at han kan tilføre programmet den skarphed, kant og charme, som vi ønsker." siger Thomas Mygind i en pressemeddelelse fra Kanal 5.

STÅ OP sendes på Kanal 5 til efteråret.

Læs mere om: